weer voor 1 nacht in Jaipur - Reisverslag uit Jaipur, India van Walter en Lida - WaarBenJij.nu weer voor 1 nacht in Jaipur - Reisverslag uit Jaipur, India van Walter en Lida - WaarBenJij.nu

weer voor 1 nacht in Jaipur

Door: Walter

Blijf op de hoogte en volg Walter en Lida

05 Maart 2011 | India, Jaipur

De nacht in de tent is gelukkig veilig verlopen, Geen bezoek gehad van wilde dieren.....;-) Wel veel huilende honden van dichtbij en in de verte....best wel beetje eng .... gelukkig hield dat na ongeveer 2 uur op. Het was toen zo lekker stil met af en toe wat kreten uit het park, dat we verder heerlijk hebben kunnen slapen.
Vrijdagmorgen zijn we om 10.30 uur vertrokken vanuit Radjamore. De chauffeur heeft ons weer naar Jaipur gebracht... Onderweg weer onze ogen uitgekeken... De lunch hebben we gehad in een tentje waar ook de lokale bevolking eet. De chauffeur brengt ons meestal bij de meer toeristische eetgelegenheden, wij vinden dat minder leuk maar is wel veiliger.....Delhi bellie ;-) We hebben hier weer een fantastisch mooi hotel in oude indiase stijl,maar met een fonkel nieuw zwembad . Morgen(zaterdag) reizen we naar het platteland van india Waar we overnachten in kleihutten.....
We zijn benieuwd !

• 05 Maart 2011 - 05:05

Lennie:

Leuk om nu naar het plattenland te gaan, geniet vandaag ( zaterdag ) en ik ben benieuwd hoe het in de kleihutten zal zijn ! Doet me gelijk denken aan dat programma "in de Rimboe " !
    Liefs van Lennie